Hobbies

Consider diri korang ada hobi yg banyak.tak tahu nak panggil ni hobi atau satu obsession pada pembacaan.aku mampu habiskan novel 5 karya seminggu for sure source dia dr online novel­čśĆ..my point is minat membaca di kalangan orang melayu sangat rendah. Kita perlu ilmu like forever kan. Semua tu datang dari pembacaan dan pembelajaran. Tanam sikap suka dan cinta buku since dari kecil coz my parents sangat supportive masa my childhood. At that moment komik juara wira,anak-anak wira,doreamon and lots diorang beli at the end of week. Bayangkan siri baru every 2 week. Maka berbondonglah kami anak beranak ke kedai komik. Such a nostalgic.. Okeh. Keep the spirit.

Comments

Popular Posts