mandarin class~

yess..aku penah belajar kelas bahasa ketiga iaitu Mandarin. Memandang my friend ni mengingatkan aku pada kelas tu n watak seorang wanita yg sgt dia ikon kan ahaha..(maaf fai)..

aku n rakan's datang kelas tak sampai 3 sesi rasenye..antara faktor kami give up aka MALAS adalah: 1. Hanya datang ke kelas utk gelak 2. Pengajar pon tak pndai nk ajar cane 3. BOHSAN 4. Mandarin mmg ssh.. durhhhh...

sian..if tak, memang ak post ah video aku cakap mandarin kat Youtube ngeeh~~~

tp satu word je yg aku tau dlm Mandarin...Shu'-Air..eheh..

smizes...

Comments

oren said…
hahahhaa.....ye, si mata buntang tu memang pujaan hati aku pun. bilik aku ada poster dia, cepat datang untuk siasat... :D

memang kelaka pasal kelas mandarin kite tu...

kalau kau ingat shu-air...aku cuma ingat ren. tapi aku lupe apa kebende ren tu...hahaha
da oWner said…
ahah..'si buntang'..besar mn poster dia kau ade??ley tanding ngan aku ke??ahaha..

apekah ren??adakh kekasi???????????uhuh..

Popular Posts